Zdravo svima.... • Ana Relax Kids
364
post-template-default,single,single-post,postid-364,single-format-standard,theme-bridge1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Zdravo svima….

Zdravo svima! Za početak da se predstavim….bilo bi lepo da napišem koju reč o sebi i tako ću i početi, neka to bude prvi tekst.

Ja sam Aleksandra, mada me je jedino mama tako zvala kada nešto zabrljam pa se ona strašno naljuti. Tako da idemo opet, ja sam Ana, majka, jedna iskrena, zanimljiva,komunikativna, hrabra, tolerantna osoba puna ljubavi i topline.(Posle mnogo edukacija i rada na sebi naučila sam da primam komplimente i sada to i znam, ko sam i mogu slobodno da izgovorim.)

Volim da pišem, čitam, putujem, maštam, pijem kafu i obožavam da rastem i razvijam se sa decom.

Diplomirala sam ekonomiju ali naravno, nikada me nije ni interesovala, to je ona diploma za roditelje. Kreativna i uvek aktivna oduševljavala su me druženja i igre sa decom. Tako se lepo razumemo, igramo  i slažemo. Upoznala sam NLP i divne ljude iz Energy Hous-a koju su radili na mom razvoju i podržali me tako da sam završila NLP Practitionar kao i NLP Master. Usput sam upoznala i koristi i blagodeti energije pa sam završila za REIKI terapeuta. Završila sam edukaciju za RELAX KIDS trenera, tako da sam prvi licencirani RELAX KIDS TRENER u Nišu.To je program kroz koji pomažemo deci da se pronađu, da prepoznaju svoje emocije i da nauče da ih iskažu.Nastavila sam dalje edukaciju u smeru dece i svakodnevno učim nešto novo. Po franšizi sam završila i za predavača brzog čitanja i mudrog učenja pa sam otvorila i Edukativni centar Škola intelektualnih veština Niš i Relax Kids.

Mogu da kažem da sam ponosna na sebe jer sam sve postigla sama svojim trudom i upornošću.Jako sam  srećna jer ću ostvariti svoju svrhu da učestvujem u dečijem razvoju i da im pomažem da se lakše pripreme za život.

Ljubim vas sve

Sharing is caring!